La Conselleria d'Economia Sostenible aproparà les ITV per a tractors i quads agrícoles a 50 municipis de la província de València en setembre

Guardar

rECURSO-3
rECURSO-3

La xarxa de concessionaris d'ITV que supervisa la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d' IVACE Parques Empresariales apropa les ITV per a tractors i quads agrícoles a un total de 50 municipis i pedanies de la província de València el proper mes de setembre.

El servei d'ITV mòbil per a aquests vehicles agrícoles recorrerà Benifaió (1, 2, 5 i 6 de setembre), Gàtova (5 de setembre), Marines (6 de setembre), Almussafes (7 de setembre), Massanassa (7 de setembre), Emperador (Museros, 7 de setembre), Museros (8 de setembre), Sant Antonio (Requena, 8 i 9 de setembre) i Burjassot (9 de setembre).

El Puig (12 de setembre), Benigànim (12 de setembre), Villagordo del Cabriel (12 i 13 de setembre), Godella (13 de setembre), Rocafort (13 de setembre), La Font d'en Carròs (14 de setembre), Potries (14 de setembre), Rafelbunyol (14 de setembre), Hortunas (Requena, 14 de setembre), La Portera (Requena, 14 de setembre), Xeraco (15 de setembre), Puçol (15 i 16 de setembre), Cullera (16 i 27 de setembre) i Vilallonga (19 de setembre).

A més visitaran Requena (16 i 19 de setembre), i les pedanies de Requena El Pontón (15 de setembre), L'Agazador (20 de setembre), Casas del Río (21 de setembre), Barrio Arroyo (21 de setembre), Roma (22 de setembre), Sant Joan (22 de setembre), Calderón (23 de setembre), Derramador (23 de setembre) i Tavernes de la Valldigna (26 de setembre).

També acudiran a Serra (19 de setembre), València Nord (20 i 21 de setembre), Pobla de Farnals (22 de setembre), Massamagrell (22 de setembre), Paterna (23 de setembre), Nàquera (27 de setembre), Bonrepòs (28 de setembre), Albalat dels Sorells (29 de setembre), Tavernes Blanques (26 i 30 de setembre) i Xirivella (30 de setembre)

Així mateix, estaran a Torrent (26 de setembre), Picanya (26 de setembre), Alcàsser (27 de setembre), Picassent (28 de setembre), Paiporta (28 de setembre), Silla (29 de setembre) i Aldaia (29 de setembre).

Des de IVACE Parques Empresariales es presta especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l'ús d'aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.

Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica dels seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

Igualment, de no ser per la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica perquè que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d'ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d'ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

El calendari i itinerari complet de les ITV mòbils ppt consultar-se en IVACE Parcs Empresarials (Vehicles).

Destacats