La Comunitat Valenciana lidera amb 87,3 milions d'euros el finançament ICO per a accions de comerç exterior

Guardar

VISITA FABRICA ZAPATOS MAGRIT
VISITA FABRICA ZAPATOS MAGRIT

La Comunitat Valenciana lidera en el primer semestre de l'any el finançament de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) per a accions de comerç exterior amb 87,3 milions d'euros.

Aquest respatler econòmic ha permès a les empreses de la Comunitat realitzar un total d'1.900 operacions d'exportació internacional per davant de Catalunya (1746 operacions) i Andalusia (1.185).

Quant a les operacions desenvolupades per empreses i emprenedors, la Comunitat Valenciana és la segona autonomia en nombre d'operacions realitzades amb 4.688 per darrere de Catalunya. Aquestes accions han sigut finançades pel ICO amb 212,3 milions d'euros.

En termes globals la Comunitat Valenciana ha rebut fins al 28 de juny, més de 301 milions d'euros de préstecs ICO para més de 6.600 operacions. Açò representa el 12,25% del total finançat per lICO a nivell nacional a través de les seues línies de mediació.

Per províncies Alacant és la que més finançament ha rebut amb 129 milions d'euros

El 59% dels préstecs concedits per lICO a la Comunitat són inferiors als 150,000 euros i per grandària d'empreses el 81% han sigut para empreses de menys de 50 treballadors.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) té un acord de col·laboració amb el ICO per a donar a conèixer les línies de mediació i Fons de Capital de risc que l'Institut de Crèdit Oficial posa a la disposició d'empreses i autònoms i que es canalitzen a través de les entitats financeres.

L'oferta de préstecs de l ICO està en vigor durant tot l'exercici de 2016.

Arxivat a:

Destacats