L'Agència Valenciana del Turisme presenta l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en una missió comercial a Xina

Guardar

foto_recurso_turismo
foto_recurso_turismo

L'Agència Valenciana del Turisme participa, juntament amb la Cambra de comerç de València, durant aquesta setmana i fins al pròxim dia 27 de setembre en una visita de treball a la ciutat xinesa de Beijing i a la veïna província de Hebei.

La visita respon a una invitació de l'Oficinal Nacional de Turisme Xina a Espanya per a participar en diversos fòrums turístics i mantenir contactes amb diverses administracions i organitzacions turístiques del país asiàtic. Cal destacar que en aquesta missió comercial participen també altres entitats de promoció turística espanyola com Castella i Lleó o l'Institut Español per a la Qualitat Turística (ICTE).

Durant el viatge, un representant de l'Agència Valenciana del Turisme ha mantingut reunions i realitzat presentacions amb diferents operadors i autoritats turístiques xineses. Així, entre uns altres, ha visitat les seus de dues dels principals operadors turístics xinesos, com són ChinaTravel Services (CTS) i Xina International Travel Services (CITS), que, en tots dos casos, han destacat la creixent inclusió i acceptació d'Espanya en els seus viatges a Europa, amb circuits de fins a 15 i 18 dies pel país i creixements anuals de fins a un 30%. Cal destacar que tots dos turoperadores comptem amb més de 1.500 punts de venda en tota Xina.

En els dos casos els operadors inclouen la Comunitat en les seues visites, especialment la ciutat de València, i destaquen la popularitat i l'alt grau de satisfacció dels seus clients amb la destinació. Per a enguany, CTS, vol concloure amb l'enviament d'uns 5.000 turistes xinesos cap al nostre país, que arribaren fins als més de 7.000 en el cas de CITS. Les perspectives de creixement cap a Espanya i la Comunitat per al pròxim any, segons indiquen els turoperadors, són a més molt bones i tots dos aposten, tant per viatges més llargs, com pel creixement dels viatges individuals o en família cap al nostre país. L'augment de connexions aèries directes entre Espanya i Xina facilitarà en bona mesura aquest increment.

Durant les reunions, s'ha acordat que l'Agència Valenciana de Turisme i la Cambra de Comerç organitzaran visites de tots dos turoperadors a la Comunitat per a donar a conéixer de primera mà les possibilitats de la Comunitat Valenciana en aquest mercat, durant el pròxim any.

L'Agència Valenciana del Turisme també ha mantingut trobades amb les autoritats turístiques de la ciutat de Beijing i de la província de Hebei, que sumen entre ambdues més de 90 milions d'habitants. En aquestes trobades s'han compartit experiències en els àmbits de turisme urbà, cultural i rural, i axí com s'ha convidat a la Comunitat a participar en la pròxima edició de la fira de turisme de Beijing.

A més, durant aquest cap de setmana, l'Agència Valenciana participarà en el Primer Congrés de Turisme de Hebei, que reunirà durant dos dies a més de 2.000 professionals i experts del sector de tota Xina i de diversos països. L'Agència Valenciana de Turisme i la Cambra de comerç de València presentaran l'oferta turística de la Comunitat, amb especial incidència en el turisme urbà, així com altres propostes atractives per al turisme d'aquest país asiàtic, com la Ruta de la Seda.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que el Consell cerca un millor posicionament de la destinació turística de la Comunitat Valenciana en el mercat xinés, i per açò estem treballant a través de diversos projectes estratègics, com és l'impuls de la Ruta de la Seda".

En aquest sentit, Colomer ha ressaltat la importància de "participar en aquesta missió comercial, per a mostrar als ciutadans de Xina l'àmplia i variada oferta turística de la Comunitat Valenciana", i ha recordat que des de la Generalitat "seguirem treballant per a impulsar l'arribada de turistes asiàtics cap a la nostra destinació a través de diferents accions".

Destacats