Ford Almussafes torna a modificar el calendari d'ERTE per la inestabilitat de subministraments

Guardar

Un treballador de Ford Almussafes
Un treballador de Ford Almussafes

La direcció de Ford Almussafes ha tornat a modificar el calendari de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) vigent en la factoria davant la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components.

Així ho ha comunicat l'empresa durant la Comissió de Seguiment de l'ERTO, reunida a les 09.30 hores d'aquest dijous, amb la finalitat de canalitzar i resoldre incidències, segons ha informat el sindicat UGT en un comunicat. Es tracta de l'expedient per a les plantes de vehicles i departaments auxiliars de 15 dies laborals de parada completa acordat per al primer trimestre de l'any i que afectarà 4.764 treballadors.

En concret, en Operacions de Vehicles, es cancel·la la parada prevista per a aquest dilluns 14 de febrer, que es treballarà amb caràcter general, mentre que del 14 al dijous 17, tots dos inclusivament, pararà el sistema A en torn de matí.

A través de la línia de supervisió s'informarà els empleats afectats. En els altres dies previstos d'ERTO per a Vehicles, no hi ha canvis de moment.

Arxivat a:

Destacats