Eres emprenedor i et trobes a soles?

Arriba a València Hackers and Founders per a recolzar, connectar i donar resposta a les teues necessitats

Guardar

hf
hf

Emprendre és per a molts una necessitat, encara que certes ments inquietes ho fa moltes vegades per plaer. No obstant això, tot emprenedor en algun moment se sent o s'ha sentit perdut, fins i tot, aïllat i solament. Emprendre un camí, una idea, un projecte no és fàcil ben perquè no se sap quins són els primers passos a donar bé perquè arribats a un punt hi ha cert estancament. Per a donar resposta a esta situació naixen acceleradores de startups, startups weekend, fins i tot, trobades mensuals d'emprenedors com el que s'iniciarà dijous que ve 19 de gener, l'Hackers and Founders.

Alín Enríquez, emprenedora mexicana assentada a València, és la responsable de portar Hackers and Founders a la capital del Túria. Basada en la mateixa filosofia de l'empresa que va nàixer en 2011 en Silicon Valley on un grup d'emprenedors va començar a reunir-se de forma assídua en diferents locals per a establir sinergies entre ells i aprendre de les experiències dels seus interlocutors. A poc a poc esta forma de relacionar-se es va expandir pel món arribant a més de 210 ciutats de 45 paises amb més de 250.000 emprenedors. En paraules de Alín Enríquez "Cerquem crear un punt de trobada per als inversors estrangers, per als quals necessiten trobar equip de treball o socis, per als quals ofereixen el seu talent o per als quals simplement volen tenir visibilitat o conéixer a persones amb talent".

La primera de les trobades tindrà lloc dijous que ve 19 en Wayco (C/ Governador Vell 29) a les 19.00 hores i per a poder assistir s'haurà d'inscriure prèviament. Estos esdeveniments se celebraran tots els tercers dijous de cada mes en diferents locals i espais de referència de València amb la finalitat d'arribar a molta més gent i espai. De fet, estes cites es realitzen de forma simultània en diferents ciutats per a aconseguir el màxim impacte possible a escala internacional.

Destacats