Els municipis valencians lideren la Xarxa Europea per la Innovació

Una trentena a de localitats de la província organitzaran amb la Diputació una sèrie d’actes en el marc del finançament europeu a la innovació, dins de la Startup Europe Week

Guardar

ss_week_2017_avatar
ss_week_2017_avatar

Al voltant de 30 municipis valencians organitzaran amb la Diputació de València a partir del 6 de febrer una sèrie d'actes en el marc del finançament europeu a la innovació, dins de la Startup Europe Week, una iniciativa impulsada per la Comissió Europea amb l'objectiu de mostrar les diferents ajudes econòmiques en l'àmbit comunitari, així com les millors iniciatives promogudes per les regions per a recolzar als empresaris, informar a l'ecosistema local sobre les possibilitats existents i assessorar a emprenedors i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, s'ha reunit amb representants de Climate-KIC i Finnova per a l'organització de l'acte d'obertura, que tindrà lloc en la seu de la institució provincial el pròxim 6 de febrer. Al llarg de deu dies una trentena de municipis de tota la província organitzaran activitats i sessions emmarcades en la Startup Europe Week, convertint-se en paraules de Nofuentes, en la província europea que més actes organitze.

Les entitats locals són les administracions més pròximes al ciutadà i coneixedores de primera mà dels reptes i oportunitats que afronten. És per açò que la institució provincial promou la participació dels municipis en aquesta iniciativa, com una eina per a facilitar el desenvolupament de l'ecosistema emprenedor de cada localitat. Durant les sessions es duran a terme presentacions de projectes europeus, així com d'accions locals específiques, informació sobre accés a recursos financers i networking, entre altres accions.

Aquesta forta aposta de la Diputació de València està en línia amb els esforços que es realitzen des de la Unió Europea i per açò la Delegació de Projectes Europeus lidera en la província tot tipus d'activitats per a recolzar els ecosistemes locals d’empreniment. Tot amb l'objectiu últim de facilitar l'activitat econòmica i la creació d'ocupació, molt especialment les accions de caràcter innovador i emprenedor.

Destacats