Els municipis de la Plana d’Utiel reben 1.650.000 euros del nou PPOS

Guardar

Rueda prensa PPOS foto_Abulaila (1)_0
Rueda prensa PPOS foto_Abulaila (1)_0

El Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València destina un total d'1.650.982 euros als nous municipis de la Plana d'Utiel, que invertiran les ajudes en actuacions de millora de vies i places públiques, parcs, instaŀlacions esportives i altres intervencions en infraestructures de titularitat municipal, com centres culturals.Concretament, Camporrobles rebrà 112.311 euros, que destinarà a millorar l'accessibilitat i l'asfaltatge en l'avinguda La Balsa i a l'empedrat del carrer Santa Águeda.

Caudete de las Fuentes rebrà 83.781 euros, que distribuirà en tres actuacions: la construcció d'un sondeig i un cabal per a captar aigües subterrànies, millorar l’enllumenat públic i adequar el cementeri municipal.

Fuenterrobles aprofitarà el PPOS de 2016-2017 per a desenvolupar la cobertura dels dipòsits d'aigua, reparar les escales del saló cultural municipal —un edifici on també es renovarà la pintura de les parets interiors i exteriors— i repavimentar les pistes esportives de la localitat i els carrers Santiago i Escuelas. Per a tot açò rebrà 103.063 euros.

A Requena li corresponen 569.727 euros del PPOS, que utilitzarà en millorar el poliesportiu municipal, adequar els parcs Fuente las Pilas i La Glorieta, construir els vestuaris de la piscina d’El Pontón i el poliesportiu de San Antonio, rehabilitar la Casa del Maestro a El Rebollar, i renovar l'asfaltatge i les voreres de la calle Colegio i la urbanització de la plaça Don Juan de Austria de San Antonio.

Chera destinarà els 93.280 euros del PPOS a reurbanitzar i transformar la plaça d'Espanya. Sinarcas enjardinarà els seus parcs amb els 122.937 euros del Pla. Utiel invertirà els 256.694 euros en repavimentar i reparar vies públiques, tant en el centre urbà com als llogarets.

Venta del Moro rebrà 200.836 euros, que portarà a les pedanies: Casas de Moya adequarà les voreres i la calçada en la plaça San Antonio Abad i el seu entorn; Casas de Pradas reasfaltarà els carrers del Aire i Eras de Abajo; Casas del Rey millorarà el parc infantil de l'àrea recreativa; Las Monjas millorarà el parc infantil de la plaça Orencio Pérez; Los Marcos construirà un circuit biosaludable i restaurarà la vorera dels carrers Cruces i Requena, i Jaraguas rehabilitarà els camins d'accés al coŀlegi i a l'àrea recreativa de la població. Venta del Moro també invertirà els diners del PPOS en enderrocar l'edifici de l'antiga Cámara Local Agrària en reformar parcialment el poliesportiu municipal.

Villagordo del Cabriel tindrà una partida de 108.353 euros del nou PPOS, amb els quals desenvoluparà dos grups d'actuacions: una consistirà en intervencions en xarxes de proveïment, pluvials, desguassos i paviment en els carrers Alicante, Castellón, Escalones, Moluengo, Eras, Hernán Cortés, Calvario, plaça Caídos Carretera i Picaderas; l’altra seran unes quantes rematades finals i intervencions de salubritat i seguretat en el centre social i les instaŀlacions esportives i culturals de l'Ajuntament.

 
Destacats