El Ivace destina 20 milions d'euros a finançar la investigació entre centres tecnològics i les empreses

La presentació de sol·licituds s'estén del 23 de febrer al 30 d'abril

Guardar

 Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial
Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest dilluns la convocatòria d'ajudes de l'Ivace als Centres Tecnològics de la Comunitat per al desenvolupament de projectes d'I+D de caràcter no econòmic en cooperació amb empreses.

El pressupost destinat aconsegueix els 20 milions d'euros, "amb el qual volem recolzar aquelles investigacions- ha assenyalat el conseller d'Economia, Rafa Climent- els resultats de la qual puguen ser ja transferits a les empreses per a donar-los suport en la seua activitat i contribuir a la millora de la seua competitivitat".

Amb aquestes ajudes, cofinançades per la Unió Europea a través dels Fons FEDER, Ivace innovació contribueix a la transformació del sistema productiu valencià cap a activitats de major valor afegit millorant, al mateix temps, els mecanismes i canals per a la transferència del coneixement i tecnologia des dels centres tecnològics de la Comunitat.

Dins d'aquesta convocatòria, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dona suport a tant projectes d'investigació fonamental o industrial, com a de desenvolupament experimental.

Entre els requisits exigibles està que tots els projectes hauran d'incloure activitats de promoció dels resultats obtinguts i han d'emmarcar-se en els àmbits de desenvolupament regional identificats en l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent per a la Investigació i Innovació en la Comunitat Valenciana (RIS3-CV).

Costos subvencionables

Entre les despeses que es financen a través d'aquesta convocatòria estan els de personal propi de caràcter tècnic i científic, les despeses en serveis externs necessaris per al desenvolupament del projecte així com les despeses generals de funcionament i de personal propi de gestió i administració.

Ivace innovació recolza fins al 100% d'aquests costos arribant l'ajuda màxima fins als 250.000 euros per projecte en el qual participe un només centre tecnològic i no superarà els 200.000 euros per centre participant en el cas de projectes d'I+D en col·laboració entre centres.

El termini per a presentar les sol·licituds comença aquest dimarts 23 de febrer i finalitza el pròxim 30 d'abril.

Arxivat a:

Destacats