El Govern diu estar "compromés amb la derogació" de la reforma laboral en els termes de l'acord de coalició

Guardar

El president del Govern, Pedro Sánchez, en una sessió de control al Govern (Eduardo Parra)
El president del Govern, Pedro Sánchez, en una sessió de control al Govern (Eduardo Parra)

El Govern ha emés un comunicat, després de la reunió de hui de Pedro Sánchez amb les vicepresidentes primera i segona, en el qual assegura que està "compromés amb la derogació de la reforma laboral en els termes de l'acord de coalició i del Pla de Recuperació enviat per l'Executiu a la Comissió Europea".

Així ho assenyala la Secretaria d'Estat de Comunicació després de la reunió prevista per a aquest matí a les 12.00 hores de Pedro Sánchez amb les vicepresidentes primera i segona, Nadia Calviño i Yolanda Díaz, així com amb els ministres d'Educació, Pilar Alegría, d'Hisenda, María Jesús Montero i d'Inclusió i Seguretat Social, José Luis Escrivá.

Després de la trobada, el Govern ha emés un comunicat amb tres punts. El primer d'ells recalca que "està compromés amb la derogació de la reforma laboral de 2012 en els termes que estableix l'acord de coalició i el Pla de Recuperació remés a la Comissió Europea". Punt del qual destaca que la temporalitat i la precarietat són, al costat de la desocupació, les principals anomalies del mercat laboral espanyol i estem decidits a deixar-les arrere.

Arxivat a:

Destacats