El Conseller Climent aposta per consolidar un clúster de salut valencià de referència

Rafa Climent i Rebeca Torró han visitat a Ontinyent una UTE de cinc empreses valencianes que s'ha constituït per a fabricar productes de salut

Guardar

200910_UTE_sanitaria_1
200910_UTE_sanitaria_1

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha declarat que "des de la Conselleria apostem per la consolidació d'un clúster de salut valencià de referència, perquè s'ha demostrat que hem de considerar-ho com un sector estratègic".

Cinc empreses valencianes d'Elx, Albaida, Aiora i Ontinyent han format una Unió Temporal d'Empreses per a fabricar productes sanitaris com a bates o màscares, entre altres. Per a conéixer el projecte d'aquesta UTE el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent i la secretària Autonòmica Rebeca Torró s'han desplaçat fins a Ontinyent.

Tant Climent com Torró han assegurat que la Generalitat donarà suport a aquest tipus de projectes i que "es vol fer una aposta decidida per les indústries valencianes amb la licitació i subministrament de productes de salut, sent també molt sensibles amb la transformació del model econòmic tenint en compte valors com la sostenibilitat, inclusivitat, eficiència, entre altres qüestions".

També han destacat que "la Generalitat té línies de finançament i subvencions finalistes per a ajudar a les empreses valencianes".

UTE del sector de la salut

La creació de la UTE contribuirà a generar milers de llocs de treball, tant directes com indirectes. Tota la producció generada per les empreses compleix amb controls de qualitat exhaustius i amb els més estrictes estàndards de qualitat europeus amb l'autorització expressa de l'Agència Espanyola del Medicament.

Prosan UTE està formada per cinc empreses valencianes: Mila-Rosa SA, d'Ontinyent, Pro Safe Plus SL Grup Ferrotall, d'Elx, Casa Mediterrània 1967 SL, d'Ontinyent, Ajuda a pujar Llar SL, d'Albaida i Uniformitat Laboral Barbera SL, d'Ayora.

Arxivat a:

Destacats