Climent anuncia la convocatòria de la Mesa del Taulell per a aquest febrer per tal d'analitzar els temes d'interès del sector

Guardar

31-01-17_qualicer_1
31-01-17_qualicer_1

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que convocarà la Mesa del Taulell durant aquest mes de febrer, "per tal d'analitzar els temes d'interès del sector en matèria d'innovació, internacionalització i energia" .

Rafa Climent s'ha reunit amb representants del sector tauleller i membres de Qualicer. En concret amb el president d'Ascer, Isidre Zarzoso, el president de ANFFECC, Miguel Ángel Michavila, el president de ASEBEC, Juan Vicente Bono, representants de la Cambra de Comerç de Castelló, com Dolors Guillamón, la seua presidenta i co-presidenta de Qualicer, i Antonio Jesús Ramos i Javier Valls Torlá, secretari general i secretari general adjunt de la Cambra, amb el degà del Col·legi d'Enginyers Superiors de la Comunitat Valenciana, Miguel Muñoz, amb el president del Col·legi d'Enginyers Superiors Industrials de Castelló i co-president de Qualicer, Javier Rodríguez Zunzarren, i amb el secretari tècnic de Qualicer, Javier Rodríguez Ejerique.

A més, el conseller s'ha compromès "a estudiar les necessitats que li presente el sector en matèria energètica, ja que està patint una alça molt important en els costos energètics, i a traslladar al Ministeri d'Energia les seues reivindicacions".

Rafa Climent també ha informat el sector que, en breu, està previst que el Consell, a través de las consellerias d'Economia Sostenible i d'Habitatge i Obres Públiques, presente l'anomenat Pla Renhata, per tal d'incentivar les reformes d'interior als habitatges, el que pot suposar un estímul molt important per al sector tauleller.

El conseller ha confirmat la presència i el suport institucional de la Generalitat per a la propera edició del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i el Paviment Ceràmic Qualicer 2017. Rafa Climent ha destacat "la importància d'aquest esdeveniment que se celebra tots els anys a Castelló, que reunirà congressistes de tot el món per debatre sobre reptes com la innovació, l'eficiència, la globalització del mercat i les aplicacions de la ceràmica, i que s'ha convertit en un dels esdeveniments més rellevants per al món de la ceràmica a nivell internacional ".

Destacats