"Assaboreix, viu i seu El Puig" tot l'any

El Puig presenta en FITUR 2022 l'engegada del seu nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic 2022-2025.

Guardar

Platja de El Puig de Santamaría
Platja de El Puig de Santamaría

A pocs quilòmetres de València es troba el municipi del Puig de Santa Maria que ofereix la combinació perfecta de monuments, gastronomia i platges.

El Puig presenta en FITUR 2022 l'engegada del seu nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic 2022-2025. En l'elaboració d'aquest Pla han participat els agents econòmics i socials del municipi, amb la finalitat de recollir les seues necessitats i propostes.

En aquest nou Pla d'Acció es proposen 8 línies estratègiques que contenen un ampli ventall d'actuacions que hauran d'executar-se durant els pròxims 4 anys. De elles, cal destacar la modernització de l'oferta turística, a través de la implantació dels sistemes de qualitat turística i el desenvolupament d'accions per a la conversió del Puig en Destinació Turística Intel·ligent; l'estructuració de producte amb la dinamització, entre uns altres, del Club de Producte Gastronòmic del Puig; i l'avanç cap a la nova comercialització d'experiències turístiques per a venda directa, a través d'accions de màrqueting on i off line.

El Puig segueix apostant per la gastronomia mediterrània saludable, que fusiona tradició i innovació. La imminent presentació del Club de Producte Gastronòmic del Puig, en el qual participen els principals restaurants de la localitat, demostra la projecció del sector més enllà de l'àmbit local i comarcal, amb una cuina elaborada amb ingredients de l'horta valenciana, posant especial rellevància en els productes autòctons de qualitat i amb denominació d'origen de la Comunitat Valenciana.

El municipi turístic segueix organitzant una àmplia programació de visites guiades i teatralitzades, que són un clar instrument per a la posada en valor del seu magnífic patrimoni monumental i així, sensibilitzar a la població i les institucions sobre la necessitat de seguir treballant en la seua protecció i conservació: el Monestir de Santa Maria del Puig, Cartoixa de Llaura Christi, Refugis i Trinxeres, la Torre de Guaita, restes del castell de Jaume I, Ermita de Sant Jordi, el Fumeral de la Conserveta, el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques.

Les platges del Puig es poden gaudir durant tot l'any, certificades amb la norma ISO 14001 i la Q de qualitat, que garanteixen la seua protecció i gestió ambiental. Les platges del Puig són tranquil·les i familiars, dotades d'instal·lacions sanitàries, esportives i ludicoinfantils.

El Puig de Santa Maria vol oferir una alternativa als visitants que es troben en la ciutat de València i que els agradaria gaudir d'una excursió a una població tranquil·la, propera i oberta al mar mediterrani. El Puig ofereix al visitant un viatge pels cinc sentits, sentir la brisa del mar mediterrani, assaborir la gastronomia i viure la història a través dels seus monuments.

Les visites guiades estan subjectes al calendari i aforament establit per Turisme del Puig pel que és imprescindible reservar en el telèfon 961959029 o en el whatsapp 607229715; www.elpuigturistico.net

Arxivat a:

Destacats