Arcadi España ressalta el servei que presta el transport frigorífic al teixit productiu i a la societat valenciana

Guardar

190919_Transporte_frio
190919_Transporte_frio

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha remarcat l'interés que té el transport frigorífic en la Comunitat per l'"important servei que presta al teixit productiu i a la societat valenciana".

Arcadi España, que ha participat en la inauguració del V Congrés Nacional de Transport Frigorífic, organitzat per l'Associació Espanyola d'Empresaris de Transport Sota Temperatura Dirigida (ATFRIE), s'ha referit a aquest sector com un transport que realitza una activitat "molt especialitzada i fonamental per a l'exportació de les nostres fruites i hortalisses, que necessiten un accés ràpid i en les millors condicions als principals mercats, localitzats principalment als països europeus".

També molts productes farmacèutics necessiten estar a temperatura controlada, com per exemple les vacunes, els reactius per a les anàlisis clíniques i els preparats biològics o biotecnològics "que garantisquen la prestació del servei en condicions adequades", ha afegit. Es tracta d'un transport avançat, amb gran capacitat d'innovació, organització i gestió, "aspectes indissolubles del bon fer d'aquesta activitat".

Segons ha informat el conseller, aquest sector va aconseguir una participació en 2018 d'un 12,8% sobre el total de mercaderies transportades a Espanya i el parc de vehicles autoritzats en la Comunitat aconsegueix les 37.466 unitats, la qual cosa representa l'11% del total d'Espanya.

Per a Arcadi España, el sector del transport frigorífic és un exemple de servei que "ha avançat notablement cap a la seua especialització per a crear valor, apostant per la rapidesa i la qualitat en els enviaments".

En el V Congrés Nacional de Transport Frigorífic, que se celebra durant els dies 19 i 20 de setembre al Puig, s'han congregat persones expertes en la matèria per a analitzar, entre altres temes, el transport farmacèutic com a noves oportunitats de negoci, el paper de la formació professional dual dins del sector del transport de mercaderies per carretera, així com la normativa social en el sector i el futur del transport davant les recents modificacions normatives.

Arxivat a:

Destacats