Antoni Such insta a les institucions a col·laborar en matèria turística 'en honor d'un bon desenvolupament econòmic de la nostra Comunitat'

Guardar

El director general d'Administració Local, Antoni Such, s'ha mostrat satisfet després de conéixer-se que el decret de coordinació en matèria turística elaborat per la Generalitat seguirà en vigor i es podrà desenvolupar "amb tot el seu potencial".

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha emés aquest dimecres un acte en el qual "denega la suspensió cautelar del decret de turisme que la Diputació Provincial d'Alacant havia interposat", ha relatat Such. Segons ha explicat, això facilitarà que es produïsca allò que ja exigeix la ciutadania, que és l'entesa entre les diferents institucions i la cooperació entre aquestes.

"Entenem que la coordinació de les àrees, i en aquest cas de l'àrea turística, és fonamental per al futur de la nostra comunitat. El sector turístic suposa un important pes en el Producte Interior Brut (PIB) de la nostra comunitat i, per tant, això és un anhel del sector, dels empresaris i també de la Generalitat". Such ha insistit en la importància que la Generalitat es puga coordinar conjuntament amb les diputacions "per fer més eficaces les accions i les actuacions en matèria turística".

Destacats