València reprén les visites guiades en els museus municipals este cap de setmana, adaptades a la nova situació

No cal fer reserva per a participar en estes activitats, i i els grups de visita seran d'un màxim de quatre persones

Guardar

visita guiada museu casa ayora
visita guiada museu casa ayora

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha explicat que aquest cap de setmana el consistori reprén les visites guiades en els museus municipals, però adaptades a la situació actual de la pandèmia. Així, segons ha explicat la regidora "al fil de les noves mesures per a la contenció de la pandèmia de Covid anunciades pel Consell el passat divendres, en les quals s'autoritza la reunió d'un grup màxim de quatre persones, es reprenen les visites als museus de la Regidoria, amb aquesta nova modalitat".

Els educadors se situaran a l'entrada de cada centre, degudament identificats, i, guardant la distància de seguretat amb els visitants, faran una explicació sobre el museu. Les explicacions variaran d'una setmana a l'altra i hi haurà sempre "la peça o espai de la setmana". Per recolzar l'explicació s'utilitzaran tablets, imatges, plànols i codis QR perquè els visitants puguen comprendre bé allò que van a visitar i s'emporten la informació abans d'entrar en el museu, ja que la visita la faran pel seu compte.

No cal fer reserva per a participar en aquestes activitats, i no hi ha límits en el nombre de persones que poden participar, però es recorda que la Recepció dels museus no admetrà grups de visita majors de quatre persones. Aquestes activitats es posaran en marxa a partir del present cap de setmana.

Per a l'edil Glòria Tello, "aquesta iniciativa no només és interessant perquè acosta a la gent als nostres museus i monuments, sinó que ens permet conéixer la riquesa d'aquests espais, que tenen veritables històries per explicar tant de personatges il·lustres, com del nostre passat, de la nostra història, dels nostres artistes, en definitiva, moltíssimes coses per explicar a través dels nostres museus i monuments".

Arxivat a:

Destacats