Una il·lustració de Miguel Calatayud serà la imatge de la campanya d'animació a la lectura 2016-2017 de la Biblioteca Valenciana

Guardar

EDUC_Calatayud
EDUC_Calatayud

La Biblioteca Valenciana ha triat com a imatge de la campanya d'animació a la lectura 2016-2017 una imatge de l'il·lustrador alacantí Miguel Calatayud, que forma part de l'exposició que en estos moments es mostra en el claustre sud de Sant Miquel dels Reis i que porta per títol 'Imaginari. El món de Miguel Calatayud'.

La imatge triada és una ciutat plena d'escales que s'assemblen a estanteries on sobrevolen llibres de diferents grandàries els lloms de la qual estan rematats per cares somrients. En les pàgines obertes d'un dels llibres es recolza una figura femenina que està llegint.

La il·lustració de Miguel Calatayud serà la marca que utilitzarà la Biblioteca Valenciana en totes les activitats de promoció de la lectura: tallers d'animació lectora, recitals poètics, conferències, publicacions, representacions teatrals, cicle de Trobada amb Escriptors, etc.

L'exposició que es pot contemplar en la seu de la Biblioteca Valenciana estarà oberta fins al 31 d'octubre en horari de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores; i els dissabtes, diumenges i festius de 11.00 a 14.00 hores. A l'agost només estarà obert al matí.

Destacats