Tyris Live, el nou circuit musical de València que sona a cervesa artesana

Guardar

tyris-live-low
tyris-live-low

La cervesa artesana de València Tyris presenta el seu nou circuit de concerts que tindrà lloc en els locals més autèntics de la ciutat. Tyris Live, nom de la iniciativa, presenta un cartell ple de música en viu que abasta grups que van des del rockabilly al jazz. El circuit se suma a altres accions que la cervesa artesana Tyris ha vingut desenvolupant amb anterioritat, sempre relacionades amb València i la seua vida cultural i d'oci.

Una cervesa sempre sap millor amb bona música, o això és el que han hagut de pensar en la microcervesera artesana Tyris que aquest mes arranca amb Tyris Live, una intensa agenda de concerts que tindrà lloc en els bars més autèntics durant diversos mesos. Monterrey Pub, Tallafocs, Cruz del Sud, Pa Menjat o Cafè Borneo, són alguns dels emblemàtics locals que formaran part d'aquest circuit que transcorre en diferents barris.

Tyris Live és, en paraules dels seus organitzadors, un programa de música "actual, eclèctic i divers" en el cartell del qual es pot trobar grups que van des del rockabilly o el jam session al jazz o el flamenc. En aquest sentit, el cofundador de Tyris i responsable de Producció, Dani Encalla, ha afirmat que el circuit respon a l'esperit de la cerveseria, ja que "Tyris és, com demostra el dossier de cerveses, una cervesa artesana diversa, eclèctica, sense dogmes i que naix per a les diferents Valències que existeixen. La nostra cervesa és abans de res divertida i volem que Tyris Live també ho siga".

El circuit s'emmarca dins d'una sèrie d'iniciatives que la cervesa artesana Tyris porta realitzant pràcticament des del seu naixement en 2009 i el denominador comú del qual és l'estimulació de la ciutat de València i els seus diferents barris, recolzant i creant accions culturals, d'oci i també socials: "Acabem d'eixir d'una recollida de regals solidària que hem realitzat en col·laboració amb ANAR, per a ajudar-los a aconseguir que xiquets amb dificultats pogueren tenir un Nadal una mica més feliç. Ara comencem Tyris Live, però és que no cal parar-se, la qüestió és seguir fent coses".

Destacats