Tebar dirigix “El somni d’una nit d’estiu” de Mendelssohn

Guardar

palau
palau

El director titular de l'Orquestra de València, Ramón Tebar, dirigirà demà divendres a la formació simfònica valenciana per interpretar amb el Coro Nacional de España, la soprano Carmen Avivar, la mezzosoprano Marina Rodríguez Cusí i la narradora Empar Canet, una obra mestra del romanticisme alemany com és “El somni d'una nit d'estiu” de Félix Mendelssohn, una composició inspirada en l'obra de Shakespeare. El programa és del gran repertori i ha esgotat les entrades de la Sala Iturbi. A més, el públic assistent podrà escoltar també dues obres de Carl Maria von Weber: l’obertura de l’òpera “Oberon” i el Concert núm. 1 per a clarinet i orquestra que serà interpretat per la cèlebre concertista alemanya Sabine Meyer.

Així mateix, el mestre Tebar compagina la seua direcció a Viena, on està dirigint estos dies l’òpera La Bohème de Giaccomo Puccini a la llegendària Staatssoper de la capital austríaca. Es tracta d’una producció amb direcció escènica de Franco Zefirelli i que compta amb un repartiment vocal format per Bryan Hymel com a Rodolfo, Olga Bezsmertna com a Mimì, Boaz Daniel com a Marcello i Maria Nazarova com a Musetta. D’esta manera el director valencià torna al mític escenari vienés, després del seu debut l’any passat quan va dirigir una altra òpera cèlebre de Puccini com és “Madama Butterfly”.

Sabine Meyer va començar la seua carrera en l’Orquestra de la Ràdio de Baviera i va seguir com a primer clarinet de la Filharmònica de Berlín, lloc queva abandonar per a treballar exclusivament com a solista. Ha treballat com a solista amb orquestres com les filharmòniques de Viena, Londres i Berlín entre d’altres. Treballa habitualment en l’àmbit de la música de cambra col·laborant amb Heinrich Schiff, Gidon Kremer, Leif Ove Andsnes, Fazil Say, Quartet Modigliani, Quartet de Tòquio o Quartet Schumann. Ha estat distinguida amb el Niedersachen Prize, Brahms Prize per l’Associació Brahms de Schlewig Holstein (2001).

Arxivat a:

Destacats