Tardor aposta per un "nou començament" i "llibertat creativa" en el seu disc 'El Mal Pas'

Guardar

tardor_patraix
tardor_patraix

Els valencians Tardor llancen el seu nou disc, 'El Mal Pas', una aposta de la banda per la "llibertat creativa i l'ofici" aprés en els últims anys.

El grup va interpretar per sorpresa el primer avançament d'aquest treball, titulat 'Digne de recordar', al final del concert que culminava divendres passat la gira de 'Patraix', el seu anterior disc. D'aquesta manera, allò que semblava un comiat es va convertir en "un nou començament".

El nom d'una de les platges de Benidorm és també el del quart disc del quintet valencià, que hui posa a la venda el disc exclusivament al seu lloc web (www.tardorvlc.com) en format CD, vinil i digital, amb nou marxandatge. A més, el 15 de novembre l'àlbum estarà disponible en totes les plataformes digitals.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada "transcendental", a la sala Moon de València, el 21 de febrer. Eixe és el dia escollit per a la primera posada en escena de l'univers sonor d''El Mal Pas'.

Àlex Martínez (veu i guitarra), Cesc Domènech (bateria), David Garcia (guitarra), Tono Hurtado (baix) i Yeray Calvo (teclats) han "cuinat" en secret un LP que "sorprendrà tothom", auguren en un comunicat. El grup ha treballat durant tot l'estiu en el seu primer àlbum autoproduït i gravat a l'estudi Malamute del mateix Hurtado.

Segons expliquen, 'El Mal Pas' és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l'ofici aprés en aquests anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, com ja avança el primer senzill. Al final del tema, un solo de saxo deixa entreveure una obra que superarà prejuís i que ha soterrat complexos en el si de la banda.

Per a conéixer com sona la transformació de Tardor cal tindre el disc a les mans, amb la portada il·lustrada per Àfrica Pitarch. Mentre arriba a casa, es pot gaudir del videoclip de 'Digne de recordar', obra del realitzador Carles Mas, qui va captar les vibracions de la "màgica" nit de divendres, conviden.

Destacats