Sona la Dipu participa en el Rototom Sunsplash amb Mediterranean Roots

Guardar

Mediterranean Roots
Mediterranean Roots

El concurs de pop-rock de la Diputació de València, Sona la Dipu, participa aquesta nit en el festival Rototom Sunsplash de Benicàssim amb el concert del grup valencià Mediterranean Roots.

El dissabte 20 d'agost, Mediterranean Roots actuarà en l'escenari Showcase Stage a partir de les 22.30 hores, on presentarà el seu nou treball “Bajo el mismo sol”, en el qual compta amb col·laboracions com Morodo, el grup argentí Los Cafres o el californià Jah Sun.El festival Rototom Sunsplash va començar el passat 13 d'agost i es clausura aquesta nit. Es tracta del major festival de Reggae d'Europa i compta amb actuacions d'artistes amb prestigi internacional com Damian Marley, Manu Chao o Alboroise, entre molts altres.

Sona la Dipu continua així amb la promoció dels grups valencians mitjançant la presència dels participants del concurs de pop-rock en els esdeveniments musicals de referència, entre els quals destaquen la participació en reconeguts festivals com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Granada Sound, el Sevilla Interestelar, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock.

Destacats