Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.
Logo gva sempre teua

Sona Cultura: Capítol 8 Veus

Guardar

SONA CULTURA 08
Sona Cultura cap 8 Veus
Sona Cultura cap 8 Veus

Comencem el podcast 8 de Sona Cultura publicat per València Extra amb el suport del Centre del Carme, Cultura Contemporània, amb un nou treball discogràfic de Joan Dausà, 'Ho tenim tot' amb què arranca la nova gira de concerts que el portarà el 3 de desembre a València. Conversem amb Dausà sobre la seua nova col·lecció de cançons vitals.
La reportera gràfica i artista, Eva Máñez, ens convida a l'exposició Mercats a la Sala Estufa Freda del Jardí Botànic de València de la Universitat de València fins al 9 de gener.
El grup Verdcel farà un concert especial, SOS, amb música i dansa el 27 de novembre a les 22h a La Sala de València (C/ Campoamor 52) i el 30 de novembre el cantautor Rafa Xambó presenta el seu disc 'La dansa d'un temps nou' a la Sala Russafa de València.

Els dies 26 i 27 de novembre tindran lloc dos esdeveniments molt especials relacionats amb l'històric espectacle sixtie «Exploding Plastic Inevitable» d'Andy Warhoy i The Velvet Underground. El 26 al Café Berlín del barri valencià de Russafa, a les 19:00h, s'inaugurarà l'exposició d' Antonio Minerba, d'obres pictòriques inspirades en cançons de Lou Reed com "Heroin" o "Venus in furs". També es presentarà el llibre «Luces callejeras» & «The Kids» que conté textos de Beatriz Escribano, Juan Vitoria i Pedro Llobell, i una perfomance musical i poética a càrrec de dos il·lustres de l'escena musical valenciana com són Remi Carreres y Rafa García.
«Lou Reed Exploding Multimedia», tindrà lloc el dia 27 a la Sala 16 Toneladas de València. Un concert molt «Rock 'n' Roll animal» de la banda The Kids, formada per Rafa García, Adolfo Barberá, Carlos Posei, Jose Luis Macías, Vicente Montesinos i Salva Ortiz. Dos esdeveniments
altament recomanables per als amants de Lou Reed i The Velvet Underground.

La cantant, guitarrista i compositora valenciana, Eva Dénia, diu adéu a la seua carrera musical en solitari. Formada en el jazz ha dut a terme, al llarg de més de tres dècades, diferents projectes en l'àmbit de les músiques populars: el jazz, la bossa, la cançó francesa i la música tradicional valenciana, especialment amb el grup Sis Veus. El recital d'Eva Dénia a l'Octubre Centre de Cultura tancarà el cicle 'Amb Veu de dona' que ha organitzat Acció Cultural del País Valencià. I ha sigut tanta la demanda, que s'ha allargat un dia més: Les dates són el 17 i 18 de desembre, dos cites que, al remat, esdevindran el comiat de l'artista. Per eixa raó en Sona Cultura pensem que és un moment adient per a raonar amb ella amb la intervenció del seu germà, el compositor cantant i arranjador, Carles Dénia.

Fins al 28 de novembre el Teatre Principal de València acull l'estrena de la versió teatral de la novel·la d'Isabel-Clara Simó, 'Júlia', l'obra més emblemàtica de l'escriptora alcoiana i un clàssic de la literatura contemporània en català traduïda i reeditada des de la seua publicació en 1983 fins al dia de hui. 'Júlia' està emmarcada en l'època de la Revolució del Petroli d'Alcoi en el'any 1873. La Dependent és la companyia que ha produït la primera versió teatral de l'obra. L'adaptació del text i la direcció són de Gemma Miralles i està interpretada per un repartiment d'onze actors i actrius. La peça teatral rodarà per Castelló, en desembre, Alacant en gener i Alcoi en febrer de 2022.

Destacats