Sagunt a Escena presenta la gravació en directe del disc Clar de Lluna, de Jerez Texas

Guardar

jerez
jerez

El Festival Sagunt a Escena presenta un concert excepcional: la gravació en directe del disc Clar de Lluna, de Jerez Texas, que presentaran hui al teatre romà el seu cinqué disc.

Tres virtuosos, tres alquimistes, tres creadors de vellut sonor: Ricardo Esteve, guitarra flamenca; Matthieu Saglio, violoncel, i Jesús Gimeno, bateria-caixó, componen Jerez Texas. Des de fa quinze anys, el grup Jerez Texas s'afanya per oferir al públic el rostre més amable de la música.

El 31 d'agost pujaran a l'escenari del teatre Romà de Sagunt per a gravar el seu cinqué disc. En directe i davall la lluna plena: "La lluna augusta és la més misteriosa de l'any. La seua pal·lidesa remet a la melancolia i la bellesa. Enguany, l'última lluna de l'estiu, amb la música de Jerez Texas, vindrà amb un plus de bellesa a Sagunt i ballarà sobre els seus vestigis. Mai l'astre es va veure tan afalagat, ni la dona tan fidelment encarnada. Clar de lluna serà el seu nom", detalla la companyia.

La seua música uneix la llibertat del jazz, la força del flamenc i l'elegància del clàssic. Amb 500 concerts a les seues esquenes en 25 països al voltant del planeta i 4 discos publicats, Jerez Texas torna a les seues arrels per a presentar el millor del seu repertori en formació de trio i gravar en directe a Sagunt el seu cinqué disc: Clar de Lluna.

Arxivat a:

Destacats