Sagunt a Escena arriba a la seua recta final amb dos últims espectacles a l'Off Romà

Guardar

Off Romà
Off Romà

El Festival Sagunt a Escena s'acosta a la seua recta final aquesta setmana amb dos últims espectacles a l'Off Romà. D'una banda, la companyia Visitants presenta l'estrena absoluta d''Olea' a la Glorieta, i, de l'altra banda, 'Con dos coplas de más' serà el concert gratuït, que es presentarà hui al costat del Teatre Romà.

Foc, dansa, música i poesia s'entrellacen en 'Olea', una peça breu, intensa i emocionant que navega per les cultures mediterrànies i la seua evolució cap a un present i futur incerts. L'estrena absoluta d'aquest espectacle de la companyia Visitants tindrà lloc aquesta vesprada a les 20:30 hores. Una peça breu de teatre pirotècnic que naix d'una olivera i l'usa com a fil conductor pel seu simbolisme i com a eix d'unió entre els pobles, fins a arribar a ser testimoni de la desintegració de les cultures mediterrànies actuals.

Hui la música de coples i boleros prendrà l'escenari ubicat al costat del Teatre Romà en el concert gratuït 'Con dos coplas de más', un espectacle que dedica cants a l'amor, "aquest poderós sentiment que ens inunda, que enyorem, que perdem, que, de sobte, ens ennuvola..." La veu d'Ester Lluch estarà acompanyada per Rolf Veen (guitarra espanyola), José Piqueras (piano/tecles), Iván Martínez (baixista/guitarra/veus), Javier Gómez (percussionista) i Rafa Garrido (poeta).

El festival finalitzarà el 10 de setembre al Teatre Romà amb el concert de la València Big Band & Pedro Iturralde.

Arxivat a:

Destacats