Ros sobre los 5.000€ desaparecidos del Palau: "El caso se ha archivado de momento a la espera de si surgiera novedad"

Guardar

Palau de la Música de València
Palau de la Música de València

El director del Palau de la Música de València, Vicent Ros, ha assegurat que l'auditori ha seguit "totes les diligències de la policia" durant la investigació policial per a esclarir la desaparició de més de 5.000 euros, corresponents a diners de taquilla, a l'agost del passat any. "No han trobat cap prova i el cas s'ha arxivat, de moment, a l'espera si sorgira una novetat", ha afegit.

"En principi, no tenim cap prova de res, però les investigacions sempre poden destapar de sobte una novetat", ha comentat a Europa Press després de la presentació del programa d'activitats commemoratives del 25 aniversari de l'Orquestra Filharmònica de la UV (OFUV) que ha tingut lloc aquest dimarts en la Nau.

La investigació, que va començar el setembre de 2020, ha sigut arxivada "perquè no s'ha pogut identificar a ningú com a autor", segons va informar aqueix mateix dia el diari Les Províncies a partir de l'informe policial resultant del procés. Així mateix, aquest periòdic indicava que no es descarta que poguera produir-se un error en el recompte dels diners.

Els responsables del Palau de la Música van denunciar la falta d'aquests euros després d'adonar-se a la volta de les vacances que faltaven uns 5.000 dels diners de la taquilla. Llavors van informar d'aquest fet als serveis jurídics, que van instar a complir el protocol en aquesta mena de casos i interposar la corresponent denúncia davant la Policia.

"NO HI HA INDICIS D'ERROR COMPTABLE"

Preguntat per la possibilitat que poguera haver-se produït un error en el recompte dels diners, que no descarta l'informe policial, Ros ha assegurat que "no apareix ni existeixen indicis que haja sigut un error comptable". "Però de moment nosaltres seguim totes les instruccions que ens diu la Prefectura", ha reiterat.

Després de la decisió policial d'arxivar la investigació que es va conéixer dilluns passat, el Palau va tancar l'expedient informatiu intern que tenia obert sobre el robatori, segons van indicar a Europa Press fonts municipals.

Sobre possibles actuacions futures per part de l'auditori valencià, Ros ha explicat que "el Palau ja ha fet tot el que havia de fer seguint tots els passos que ens ha dit la Prefectura Superior de Policia".

Arxivat a:

Destacats