Referents de la medicina, sociologia, economia, filosofia i la cultura “donen la cara” al saló de cristalls

Guardar

L’alcalde, Joan Ribó, la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano, el guanydor del Premi Debate Sagasta, Víctor Mora, i representants de Lambda, estaran en la inauguracióEl saló de Cristalls de l’Ajuntament de València acollirà l’exposició “Donant la cara. Un passeig per la diversitat” que té per objectiu trencar els estereotips i mites sobre la població LGTBI i oferir referents positius per als adolescents. L’exposició es podrà vore des de hui, Dia Internacional per l’Orgull LGTBI, fins al 8 de juliol i posarà guinda final a les activitats de l’orgull a València.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano, l’exposició “trenca estereotips com que els gais són més afeminats o que les lesbianes són més masculines i es mostren referents positius de diversos àmbits que ajuden a disipar la distorsió de models equivocats basats en creències i prejudicis sense fonament”.

L’exposició és molt visual i està basada en les noves tecnologies que permeten l’ús del mòbil com a canal de transmissió de la informació a l’haver inclós en cada imatge un codi QR que remet a la informació destacada de cada personatge, icona o esdeveniment que es presenta en l’exposició.

“Des de l’Ajuntmanet volem mostrar que la diversitat sexual familiar i de gènere, lluny de ser una limitació per al desenvolupament, és una oportunitat per al enriquiment personal i de la societat”, ha dit Lozano.

L’exposició, organitzada per Lambda, està realitzada en base a colors, de manera que es facilita la seua visita i permet realitzar fer passejos segons els diferents camps professionals (ciència, tecnologia, art, esports...) o segons una orientació o identitat determinada.

La inauguració serà hui a les 10h en el saló de Cristalls on estaran l’alcalde, Joan Ribó, la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano, el guanydor del Premi Debate Sagasta, Víctor Mora, premiat per l’assaig 'Al marge de la natura. Anàlisi crítica de la literatura pedagògica sobre homosexuals a Espanya” i representants de Lambda i de totes les entitats de LGTBI de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats