Ramón Tebar dirigix a l'OV i Leticia Moreno en l'inici de la temporada d'hivern davant la cancel·lació de Haenchen per coronavirus

Guardar

Tebar-OV. Foto Live Music Valencia
Tebar-OV. Foto Live Music Valencia

El director Titular i Artístic de l'Orquestra de València, Ramón Tebar, dirigirà este dissabte 9 de gener a la formació simfònica valenciana en el primer concert d'abonament de la Temporada d'Hivern del Palau de la Música. D'esta manera, Tebar es posarà al capdavant d'este concert davant la cancel·lació del director alemany Hartmut Haenchen, que ha comunicat el seu positiu en Coronavirus.

Malgrat la sobtada cancel·lació de Haenchen, que implica abordar unes obres en poc temps de preparació personal, Ramón Tebar dirigirà el mateix programa anunciat amb el "Concert per a violí i orquestra" d'Antonin Dvořák, que serà interpretat per la violinista Leticia Moreno, que a més enceta la seua residència artística al Palau de la Música, així com la romàntica Simfonia núm. 4 de Robert Schumann.

Horari dels concerts

També es comunica que després d'observar les noves disposicions de les autoritats sanitàries, l'horari de començament d’este concert del pròxim dissabte 9 de gener, es manté a les 19.30 hores a causa de la seua curta durada, d’una hora aproximada de música.

La resta dels concerts d’abonament d’Hivern fins al 31 de gener serà a les 19.00 hores.

Arxivat a:

Destacats