Pau Blanco hui dins de les Nits del Museu

Guardar

DSC_7472_BAJA
DSC_7472_BAJA

La Ciutat dels Arts i les ciències continua hui amb la seua oferta nocturna a l'estiu. A les 21.00 hores se celebra, en la sala de projeccions de l'Hemisfèric, una nova sessió del planetari en directe 'Les Nocturnes'. A més, a partir de les 22.00 hores, Pau Blanco oferirà el seu espectacle 'Posa'm un barrejat...' dins del programa d'humor i actuacions de 'Les Nits del Museu'.

L'actor valencià Pau Blanco farà un resum dels millors moments dels 15 anys de Purna Teatre, dels més atrevits als més tendres, des dels més divertits als més "cafres". La pròxima cita de 'Les Nits del Museu' serà el 4 d'agost, amb Óscar Tramoyeres i la seua actuació 'Mare no hi ha més que una (gràcies a Déu)'.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat dels Arts i les ciències són 'Les Nocturnes' que es realitzen els dimarts i dijous a les 21.00 hores durant aquest mes de juliol. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estels per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament.

Destacats