Menut Palau proposa a l’Almodí una mostra de l’univers cinematogràfic fellinià de la mà de Spanish Brass

Última cita d’este cicle destinat a les famílies, Dimecres, 30 de desembre. 12.00 i 18.00 hores. Almodí

Guardar

Un po di Fellini - 2
Un po di Fellini - 2

El cicle "Menut Palau" organitzat pel Palau de la Música i destinat a les famílies en estes festes nadalenques, conclou demà dimecres amb l’actuació del grup Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020, per a representar a l’Almodí l’espectacle "Un po´di fellini". Es tracta d’una proposta dinàmica i sorprenent que ensenya al públic qui va ser el cineasta italià Federico Fellini, mitjançant una bona mostra de la música del seu univers cinematogràfic.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha valorat molt positivament la resposta per part de les famílies que estan assistint a este cicle "específicament dissenyat amb artistes i músics de la nostra terra, que ens mostren amb espectacles de moltaqualitat, com l’oci i l’entreteniment en estes festes es poden combinar amb bones dosis de pedagogia musical". "Amb propostes com estes", ha afegit Tello "volem donar suport als músics valencians en este any difícil i també oferir activitats segures i de qualitat per a les xiquetes, xiquets i les seues famílies".

En "Un po´di fellini" i mitjançant la seua dona i musa del director de cinema, Giullietta Massina, interpretada per l’actriu Maite Gil, es recrearan alguns dels moments més característics de la cinematografia felliniana que estan irremeiablement lligats a la música de Nino Rota. En definitiva, sonoritats fresques, populars i sempre sorprenents amb una bona dosi de clown, contribuiran a la configuració d’una de les cinematografies més personals del món del cinema.

Les activitats per a les famílies a l’Almodí d’este mes de desembre començaren el dia 26 amb "Ronda que et rondaré", un espectacle basat en un conta-contes senzill i íntim, acompanyat amb música de piano i clarinet;El dia 27 amb "Les aventures de Till", protagonitzat per Barcelona Clarinet Players i hui amb "En serio??" interpretat per Pau Cháfer Trio & Violincheli Brothers.

Cal recordar que entre les mesures de seguretat per a accedir a estos programes, està la presa prèvia de temperatura, la utilització de gel hidroalcohòlic, l’ús obligatori de les mascaretes i la distància interpersonal dels assistents.

Destacats