Màxima expectació i cues per a veure a les estreles de la catifa roja dels Premis Goya

Guardar

Palau de les Arts Reina Sofia
Palau de les Arts Reina Sofia

Els voltants del Palau de les Arts de València, on aquest dissabte s'entreguen els Premis Goya, estan vivint durant tota la jornada una gran expectació i cues de ciutadans que han acudit per a poder veure a les estreles que desfilaran per la catifa roja.

Moltes són les persones que s'han concentrat en diferents punts de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la capital valenciana per a intentar contemplar de prop als artistes. Fins i tot, durant el dia s'ha registrat algun xicotet moment de tensió amb alguna persona que volia superar els límits de seguretat marcats, han comentat a Europa Press fonts coneixedores.

Els convidats han començat a arribar ja al coliseu valencià, encara que s'espera que les principals estreles el facen una mica més tard. Cal recordar que aquesta edició dels Goya té un gust especial a Oscar, ja que s'espera la presència dels quatre espanyols que han aconseguit una nominació als guardons de Hollywood, entre ells Penélope Cruz i Javier Bardem, tots dos aspirants a fer-se tant amb el 'cabezón' com amb l'estatueta daurada.

Arxivat a:

Destacats