'Les Nits del Museu' continuen hui amb l'actuació de l'actor i presentador Luis Larrodera

Guardar

PRES_Les_nits
PRES_Les_nits

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua hui, 25 d'agost, amb les actuacions del programa de monòlegs i humor en directe 'Les Nits del Museu', que se celebren a les 23:00 hores en l'escenari situat en el llac del Museu de les Ciències. A més, a les 22:00 hores, la sala de projeccions de l'Hemisfèric oferirà també una nova sessió del planetari en directe 'Las Nocturnas'.

L'actor i presentador de televisió Luis Larrodera participarà en 'Les Nits del Museu' amb el seu espectacle 'Monólogos urbanos i otras leyendas', on mostrarà el seu costat més còmic i parlarà al públic sobre la seua vida i sobre una de les seues aficions més curioses: les llegendes urbanes. La següent cita serà l'1 de setembre amb l'actuació de Xavi Castillo. El 8 de setembre tancaran esta edició de 'Les Nits del Museu' Rafa Alarcón i Flipy amb 'Dos sonats i un monòleg'.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències són 'Las Nocturnas' que es realitzen els dimarts i dijous a les 22:00 hores durant este mes d'agost. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estreles per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies, i coneixen de prop planetes com a Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crega l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament.

Destacats