'Les Nits del Museu' continuen durant el mes d'agost amb actuacions a les 23.00 hores

Guardar

Sciences_museum_of_valencia
Sciences_museum_of_valencia

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua durant el mes d'agost amb les actuacions que formen part del programa de monòlegs i humor en directe 'Les Nits del Museu'. que se celebren a les 23.00 hores en l'escenari situat en el llac del Museu dels Ciències. A més, a les 22.00 hores, la sala de projeccions de l'Hemisfèric oferix el dijous, 4 d'agost, una nova sessió del planetari en directe 'Las Nocturnas'.

L'actor Óscar Tramoyeres participarà en 'Les Nits del Museu' el dijous amb el seu monòleg titulat 'Mare no hi ha mes que una (gràcies a Déu) ', on recopila totes aquelles coses que fan les mares per a fer-te sentir millor o les frases típiques que utilitzen totes. La pròxima cita serà l'11 d'agost amb l'actuació de Jesús Manzano i 'No disparen al guitarrista'.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències són 'Las Nocturnas', que es realitzen els dimarts i dijous a les 22.00 hores durant este mes d'agost. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobrix de milers d'estreles per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com a Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crega l'atmosfera perfecta per a disfrutar del firmament.

Arxivat a:

Destacats