Les Arts tanca l'activitat amb una doble sessió de 'Nit a les Arts'

Guardar

EDU_Les_Arts_cierra_foto
EDU_Les_Arts_cierra_foto

El Palau de les Arts Reina Sofía celebra les nits de l'1 i del 2 de juliol una doble edició de la seua jornada de portes obertes nocturna 'Nit a les Arts', amb la que l'enclavament cultural es despedix de l'activitat oberta al públic fins al mes de setembre.

'Nit a les Arts' ofereix exhibicions tecnicoartístiques i actuacions en viu del Cor de la Generalitat Valenciana i de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, a més d'una exposició amb elements de vestuari i utilería de l'òpera "Aida" per a tot aquell que s'acoste a l'edifici de Santiago Calatrava. Com a fi de festa, ambdós nits, una sessió de música amb DJ posarà el punt final a la jornada.

L'activitat al públic comença tant el divendres 1 com el dissabte 2 amb l'inici dels sis passes de l'exhibició tecnicoartística que acull l'escenari de la Sala Principal en els següents horaris: 20.00 h, 20.50 h, 21.40 h, 23.00 h, 23.50 h i 0.40 h.

En grups de fins a 240 persones, els assistents tenen l'ocasió de conéixer in situ, per mitjà d'un espectacle d'uns 40 minuts de duració, el funcionament de la maquinària escènica, il·luminació, audiovisuals i tots els elements necessaris per a posar en marxa una funció d'òpera.

La part artística d'esta exhibició va a càrrec dels artistes del Centre Plácido Domingo i del Ballet de la Generalitat, que ofereixen una representació, dirigida per Emilio López, que combina elements de lírica i dansa.

Per a poder disfrutar d'esta activitat, els interessats hauran de presentar-se en les Taquilles de Les Arts en els 30 minuts previs a l'inici del passe que millor s'acoble a la seua agenda. Es farà entrega d'un màxim de dos invitacions per persona fins a completar l'aforament de cada torn.

Així mateix, el centre d'arts reserva una quota de localitats per a estos passes als seus abonats de Temporada, que podran efectuar la seua reserva entre els dies 29 i 30 de juny en l'apartat de la pàgina web que el coliseu disposarà a este efecte.

Arxivat a:

Destacats