La nova edició de "Rock, Pop... Al Palau" anuncia les primeres confirmacions

Guardar

palau_deleste
palau_deleste

La tercera edició del cicle "Rock, pop..., al Palau" reuneix un cartell en el qual figuren les primeres confirmacions d'actuacions de grups i figures internacionals, nacionals i valencianes com ara Vintage Trouble, Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz, Silvio Rodríguez col·laborant amb l'Orquestra Nacional de Cuba, Ivan Ferreiro, Juan Perro, Los Secretos, De Pedro, Ute Lemper i els valencians Tórtel, Novembre Elèctric+Tardor i Júlia i Clara Andrés. El cicle té previst, a més, rebre més confirmacions de noves actuacions, que complementaran les actualment ja tancades.

Un cartell que per a la presidenta del Palau, Gloria Tello, "és molt potent, variat i està programat especialment perquè la ciutadania puga vindre a gaudir de l'estil que més els agrade". A més, la regidora ha destacat de les actuacions "les visites de Jorge Drexler, el gran guanyador el 2018 dels Grammy llatins, Salvador Sobral que va meravellar l'any passat al nostre Festival de Jazz, Juan Perro, els grans grups valencians i dues visites molt especials, la de Silvia Pérez Cruz i la del gran Silvio Rodríguez". Per la seua part, el director del Palau, Vicent Ros, ha afegit que esta edició presenta a més, "propostes molt diferents, des de l'homenatge a Marlen Dietrich d'Ute Lemper, la nostàlgia de Los Secretos i Iván Ferreiro amb el seu homenatge a Golpes Bajos i, l'espectacular grup internacional Vintage Trouble que tancarà el cicle Emergents al Palau".

D'aquesta manera, Iván Ferreiro visitarà la Sala Iturbi el 6 d'abril presentant "Cena Recalentada", el seu homenatge particular a Golpes Bajos. El 16 de maig pujarà al mateix escenari l'Orquestra Nacional de Cuba, que complís el seu 60 aniversari, amb la col·laboració de Silvio Rodríguez. El 25 de maig serà el torn de la temperamental cantant alemanya Ute Lemper. Ja en juny, el 22, actuarà Salvador Sobral i l'endemà, el 23, Vintage Trouble la inusual banda californiana de rock-soul, posarà el seu directe enèrgic i espectacular a l'escenari. El 29 del mateix mes visitarà el Palau Los Secretos, la mítica formació dels 80. El 19 d'octubre arribarà la cantant Silvia Pérez Cruz i el 26 també d'octubre, cantarà l'artista transfronterer Depedro. El 16 de novembre tornarà al Palau Juan Perro, el projecte de Santiago Auserón i el 21 de desembre, Jorge Drexler, guanyador de tres Grammys Llatins en les categories Cançó De l'Any i Gravació de l'any pel seu tema Telefonía i Millor Àlbum Cantautor pel seu àlbum Salvavidas de hielo. La música d'artistes valencians estarà present a la Sala Rodrigo, el 22 de maig amb un potent concert de Novembre Elèctric+Tardor, el 13 de juny el projecte musical de Júlia i Clara Andrés i, el 27 de juny arribarà Tórtel, que és el projecte de cançons de Jorge Pérez.

Destacats