La Filmoteca d'Estiu presenta 'Amy. La chica detrás del nombre', d'Asif Kapadia

Guardar

Amy_002
Amy_002

La Filmoteca d'Estiu presentarà hui a les 22.30 hores, el clàssic 'Amy. La chica detrás del nombre' (2015), d'Asif Kapadia. La pel·lícula podrà tornar a veure's en el mateix horari el divendres 5 d'agost.

Guanyadora de l'Oscar, Bafta i Premis del Cine Europeu en la categoria de Millor Llargmetratge Documental, 'Amy' conta la tràgica vida de la cantant britànica Amy Winehouse (1983-2011), les seues batalles amb els mitjans de comunicació, els seus excessos amb les drogues i l'alcohol i la seua aportació fonamental a la música de la seua època, incorporant gravacions inèdites i material d'arxiu que no ha sigut vist anteriorment. 'Amy' forma part del cicle 'Cine de hui', que presenta en la Filmoteca d'Estiu les pel·lícules més premiades de l'any.

La programació de la Filmoteca d'Estiu s'engloba en un marc d'oferta cinematogràfica a l'aire lliure per a la ciutat de València amb el lema 'Estiu de Cinema', que conté també la programació de cine del MuVIM i de la Universitat de València per a aquest estiu, dins del pla 'Fes Cultura'.

La Filmoteca d'Estiu se celebra als jardins del Palau de la Música de València durant el mes d'agost, tots els dies de la setmana, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s'inicien a les 22.30 hores. El preu de l'entrada és de 3,50 euros. L'abonament per a deu sessions és de 25 euros. Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, a través de l'IVAC, la celebració de la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas, la col·laboració de cervesa Turia i la participació de l'Aula de Cine de la Universitat de València en la programació.

Destacats