La Diputació i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua editen un còmic del Tribunal de les Aigües

La Unitat de Normalització Lingüística de la corporació provincial col·labora en l'edició del material dedicat a aquesta mil·lenària institució

Guardar

Cómic tribunal de les aigües
Cómic tribunal de les aigües

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb la col·laboració de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, ha editat un còmic dedicat al Tribunal de les Aigües.

El còmic explica la història i funcionament d'aquesta mil·lenària institució de justícia valenciana tractada amb una visió actual, amb les il·lustracions de Núria Tamarit i el guió d'Àlex Zahinos.

El projecte explica i fa valdre la joia que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i segons explica la diputada de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Dolors Gimeno, "és, a més, un homenatge a totes les persones que mantenen la tradició del tribunal en funcionament més antic d'Europa. Esperem que el material tinga una bona acollida entre l'alumnat i el públic en general i ajude a la divulgació d'aquesta institució que imparteix justícia en valencià".

Arxivat a:

Destacats