La Ciutat dels Arts i les Ciències oferix l'actuació del mag i mentalista Toni Pons dins de 'Les Nits del Museu'

Guardar

Les_nits2
Les_nits2

La Ciutat dels Arts i les Ciències oferix hui una nova actuació dins del programa 'Les Nits del Museu'. El mag i mentalista Toni Pons oferirà a partir de les 22.00 hores el seu espectacle 'Tu otro yo', que mantindrà els assistents pegats a la cadira sense pestanyejar. La pròxima cita d'este programa d'humor i actuacions serà el 28 de juliol amb Pau Blanco de Purna Teatre i 'Posa'm un barrejat...'.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat dels Arts i les Ciències són 'Las Nocturnas', que es realitzen els dimarts i dijous a les 21.00 hores durant este mes de juliol. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobrix de milers d'estreles per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat.

Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com a Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crega l'atmosfera perfecta per a disfrutar del firmament.

Destacats