La Ciutat dels Arts i les Ciències oferix el monòleg de María Juan dins de 'Les Nits del Museu'

Guardar

foto_museu
foto_museu

La Ciutat dels Arts i les Ciències continua, hui 14 de juliol, amb la seua oferta nocturna a l'estiu. A les 21.00 hores se celebra, en la sala de projeccions de l'Hemisfèric, una nova sessió del planetari en directe 'Las Nocturnas'. A més, a partir de les 22.00 hores, l'actriu María Juan oferirà el seu espectacle 'Mare meua...' dins del programa d'humor i actuacions de 'Les Nits del Museu'. foto02

El treball, l'amor, la sogra i la paella del diumenge. La corrupció, la crisi, els missatges de veu. La vida d'actriu, la vida en la capital, la recent vida de mare.., en definitiva, coses de la vida. María Juan realitzarà esta nit des del l'anell perimetral de l'Hemisfèric un repàs pels seus vells, nous, xicotets i grans èxits. La pròxima cita de 'Les Nits del Museu' serà el 21 de juliol a càrrec del mentalista Toni Pons que mantindrà als espectadors pegats a la cadira amb la seua actuació titulada 'Tu otro yo'.

Una altra de les opcions per a les nits d'estiu en la Ciutat dels Arts i les Ciències són 'Las Nocturnas' que es realitzen els dimarts i dijous a les 21.00 hores durant este mes de juliol. La cúpula de la sala de projeccions de l'Hemisfèric es cobreix de milers d'estreles per a mostrar d'una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com a Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crega l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament.

Destacats