La Ciutat de les Arts i les Ciències compleix hui 23 anys oberta al públic

L'Hemisfèric es va inaugurar el 16 d'abril de 1998

Guardar

ciutat arts ciencies
ciutat arts ciencies

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra aquest divendres 23 anys des que el primer dels seus edificis va obrir al públic. L'Hemisfèric es va inaugurar el 16 d'abril de 1998 i, des de llavors, més de 9,5 milions d'espectadors i espectadores han passat per la seua sala de projeccions.

Astronomia, planetaris en directe i documentals IMAX de naturalesa han destacat en la cartellera de l'Hemisfèric. Un dels últims èxits ha estat programar per als caps de setmana per a públic general el contingut escolar 'Astromenuts'. En el seu primer mes, el planetari infantil ha venut totes les entrades disponibles i continuarà fins al 12 de juny, els dissabtes a les 12 hores.

Aquest cap de setmana, a més del planetari 'Astromenuts', l'Hemisfèric ofereix la projecció 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D' i les pel·lícules IMAX 'Amazon Adventure', 'American Wild' i 'Viatge a l'Espai. Pròxima parada Mart', entre altres propostes.

L'aforament de l'Hemisfèric continua reduït per a garantir la distància entre els espectadors i espectadores, d'acord amb les mesures de seguretat.

Destacats