La Ciutat de les Arts i les Ciències acull el rodatge de la sèrie de la BBC 'Doctor Who'

Guardar

Doctor Who
Doctor Who

La Ciutat de les Arts i les Ciències s'ha convertit esta setmana en el set de rodatge de la mítica sèrie de ciència-ficció de la cadena britànica BBC 'Doctor Who'. Durant tota la setmana, els espais exteriors del Museu de les Ciències i l'Hemisfèric, així com del Palau de les Arts, s'han convertit en escenari d'esta famosa sèrie.

Els exteriors de la Ciutat dels Arts i les Ciències eixiran en la gravació del segon capítol de la desena temporada de l'etapa moderna de la ficció. El rodatge, que es va iniciar el passat 25 de juliol,va finalitzar dimecres.

La productora britànica de la sèrie 'Doctor Who' ha triat l'entorn arquitectònic del complex per la imatge futurista que projecta per a gravar algunes de les localitzacions d'esta sèrie de ciència-ficció. A més, des de la productora han destacat "la diversitat d'increïbles localitzacions dins d'un mateix recinte, la qual cosa la fan única i han agraït la col·laboració de la direcció de la Ciutat dels Arts i les Ciències".

La veterana sèrie està produïda per Peter Bennett, dirigida per Lawrence Gough i protagonitzada per Peter Capaldi. 'Doctor Who' va començar en 1963 i figura en el Llibre Guinness dels Rècords com la sèrie de televisió de ciència-ficció de major duració del món i és també una icona de la cultura popular britànica. Ha rebut el reconeixement per part de la crítica i del públic com un dels millors programes britànics de televisió, guanyant un BAFTA, diversos premis Hugo i diversos National Television Awards.

Destacats