"La Bicicleta", el videoclip de Carlos Vives i Shakira

Guardar

0-5
0-5

"La Bicicleta" va ser escrita per Carlos Vives i Shakira sota la producció del guardonat Andrés Castro. "Sempre vaig voler escriure, produir i gravar una cançó amb Shakira perquè junts poguérem mostrar nostra Colòmbia per al món", afirma Vives. "Ella ha portat la música del nostre país a altures inimaginables i finalment poder col·laborar amb ella és una realització molt important", va concloure l'artista samari.

Per a Shakira: "Aquesta és una cançó que ens representa molt bé als dos, és un vallenato, reggaetón. I ell és el rei del vallenato... per a mi és un dels artistes més impressionants que ha donat Colòmbia. Sempre ho he admirat, el seu estil de composició, el seu carisma, el seu compromís amb el país, el seu talent artístic. Em sent molt honrada que m'haja convidat a participar en aquest projecte. La veritat que he sigut molt feliç, aquesta cançó és un homenatge a la nostra terra en molts sentits, la van a gaudir", va dir la barranquillera.

El video de "La Bicicleta" va ser gravat en Santa Marta i Barranquilla sota la direcció de l'aclamat cineasta i el fotògraf Jaume De Laiguana.

Vore Vídeo

 

Destacats