"La Bellesa del cossos diferents" al Museu de les Ciències Naturals

Guardar

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, en representació de l'Ajuntament, ha assistit a la inauguració de l'exposició "La bellesa de cossos diferents". L'exposició fotogràfica mostra els cossos de diferents dones i homes transformats per la malaltia del càncer de mama.

 

La Delegació de Cultura de l'Ajuntament de València, al costat de l'Associació de Càncer de Mama “Viure com abans”, que es dedica a brindar suport psicològic a les dones afectades de càncer de mama i a les seues famílies, han inaugurat hui en el Museu de Ciències Naturals l'exposició "La bellesa de cossos diferents", una exhibició fotogràfica que mostra senzillament la diversitat i la bellesa dels cossos diferents de persones que han superat esta malaltia.

 

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, en representació de l'Ajuntament, ha assenyalat en la seua intervenció que “és una exposició que mostra dones que han passat per este procés de càncer de mama i alguns homes també, ja que un 10% de malalts són homes”. A més, ha afegit que esta exposició, per a l'Associació “Viure com abans” i per a totes les dones afectades per esta malaltia, “significa estar en l'espai públic, ser visibles i superar tabús i estereotips de bellesa”.

 

Per la seua banda, la regidora de l'àrea de Cultura, Glòria Tello, ha destacat que “l'exposició atorga una visibilitat major a dones fortes i lluitadores que han sabut superar-se davant la malaltia, amb valentia, coratge i saviesa. Són el paradigma de la resiliència”.

 

“Estes fotografies mostren, amb tota la seua potència visual, la bellesa i la força dels cossos transformats per la malaltia. Veiem dones que han tret força i apoderament per a lluitar contra la malaltia, contra molts prejudicis i contra els cànons estètics vigents. Ací comprovem la seua bellesa a través de les mirades, de la seua força i la determinació per a superar els reptes de la vida. Són admirables i mereixen el nostre reconeixement i respecte”, ha destacat Tello.

 

Finalment, Lozano ha volgut convidar “totes les persones de la ciutat perquè s'acosten fins al Museu de Ciències Naturals i que gaudisquen d'unes magnifiques fotografies amb molta força, potència i una energia vital sorprenent”.

Arxivat a:

Destacats