La 24a edició del Festival de Jazz de València s'ajorna a 2021

Guardar

Festival Jazz Palau. Eva Ripoll
Festival Jazz Palau. Eva Ripoll

La 24a edició del Festival de Jazz de València, que es desenvolupa tradicionalment durant el mes de juliol, s'ajorna al període estival de 2021 a causa de la situació generada pel COVID 19.

Les circumstàncies que envolten l'actual crisi sanitària, provoquen la incertesa de determinar els formats i els aforaments permesos per a desenvolupar els concerts. En este sentit, les restriccions de públic que es puguen determinar implicaria deixar a molts aficionats sense poder gaudir dels concerts del Festival. Així mateix, s'estan avaluant instruccions respecte a la problemàtica dels instruments de vent i de les veus, tan importants en el món del jazz i per a confeccionar un cartell complet i de qualitat, que s'han de definir encara pel govern d'Espanya.

El Festival de Jazz de València reunix tots els anys un cartell equilibrat entre grups i músics internacionals, nacionals i valencians. En estos momentsno es pot confirmar la presència dels músics que teníem previstos procedents d'altres zones.

En definitiva, no es pot fer un Festival a l'alçada de l'excel·lència que el de València ha de tenir i, seguint altres exemples de festivals de jazz espanyols i europeus, el més correcte és ajornar a l'any vinent, mantenint els mateixos compromisos.

El jazz valencià seguirà present en la programació del Palau de la Música, ja que s'està dissenyant una nova edició del cicle «Jazz a Poqueta Nit», dedicat als grups i músics de jazz de la terra.

Arxivat a:

Destacats