L'IVAM presenta l'exposició 'Boltanski. Départ-Arrivée'

Guardar

L'artista Christian Boltanski i el director de l'Institut Valencià d'Art Modern, José Miguel G. Cortés, presentaran hui, a les 11.00 hores, la mostra 'Boltanski. Départ-Arrivée'. Una visita guiada en la qual l'artista francés, guardonat amb el XIV Premi Internacional Julio González, i el director, comissaris de la mostra, faran un recorregut per les set instal·lacions que la conformen.

Aquesta exposició, situada en la galeria 1 del museu, s'inauguraràdemà dimarts a les 20.00 hores. Els visitants rebran una publicació impresa en format de periòdic amb reflexions de l'artista sobre els temes recurrents en la seua trajectòria artística, extretes de la conversa oberta al públic que va mantenir el passat any amb el director de l'IVAM.

Dues de les peces de l'exposició, 'La traversée de la vie" (2015) i "Départ - Arrivée' (2015), que dóna títol a la mostra, s'exhibeixen per primera vegada a Espanya. L'obra de Boltanski, present en les col·leccions dels museus més importants del món, incideix en qüestions com el pas del temps, la caducitat de la vida, la memòria, l'absència i la presència, la fragilitat de l'ésser humà o la mort.

Arxivat a:

Destacats