L'Hemisfèric reviu la història del planeta a través de 'Volcans', l'espectacle "més impressionant de la naturalesa"

Guardar

volcanes_hemisferic
volcanes_hemisferic

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València incorporarà a partir d'aquest dimarts, 1 d'octubre, en la seua programació la pel·lícula IMAX 'Volcans', un documental que compta com es va formar la Terra i inclou imatges d'un dels espectacles "més impressionants de la naturalesa".

'Volcans' explora la contribució dels volcans "més espectaculars del món" en la formació dels hàbitats terrestres fa 4.500 milions d'anys quan van sorgir les primeres estructures geològiques en la Terra i explica com continuen influint en l'actualitat.

Així mateix, el documental relata com la vida va prosperar dins d'aquests paisatges volcànics on sorgeixen els primers ecosistemes del planeta. D'aquesta forma, inclou imatges d'un volcà actiu a Indonèsia, la ciutat de Pompeia, el llac de lava a Vanuatu o els estanys àcids i guèisers a Etiòpia, segons ha detallat la Ciutat de les Arts i les Ciències en un comunicat.

La pel·lícula, que compta amb la participació del fotògraf de National Geographic Carsten Peter, mostra els efectes que tenen els volcans sobre les poblacions, passades i presents a través d'un dels espectacles "més impressionants de la naturalesa".

Arxivat a:

Destacats