L'exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ es presenta al març en 11 municipis

Els destins són Vallés, Polop, Guadassuar, Tibi, Novelda, Lliria, Énguera, Benejússer, Montaverner, Marines i Pego

Guardar

nou_noemtoques_IVAJ_GUADASSUAR
nou_noemtoques_IVAJ_GUADASSUAR

L'exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s'exposa durant el mes de març en centres educatius, juvenils i culturals de Vallés, Polop, Guadassuar, Tibi, Novelda, Llíria, Énguera, Benejússer, Montaverner, Marines i Pego. L'exposició és especialment sol·licitada en els mesos de març i novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones i del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. L'IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs que forma part del programa 'M'importa d'Educació en Valors', que reuneix manifestacions artístiques realitzades per joves per a denunciar la violència contra dones.

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat la nova exposició en el Punt Jove de Guadassuar i ha destacat el fet que"dels 11 destins programats durant el mes de març, 7 corresponen a 'espais joves', als quals acudeixen estudiants gràcies a la col·laboració d'ajuntaments i mancomunitats.

"Noemtoqueselwhatsapp també és un instrument per a reclamar la igualtat i sensibilitzar sobre les injustícies que s'exerceixen contra les dones", ha indicat.

Calendari expositiu del mes de març

La mostra ha romàs de l'1 al 7 de març a la Casa de Cultura de Vallés i del 3 al 10 de març a l'Aula de Cultura de Polop, a través de la Mancomunitat de la Marina Baixa. El Punt Jove de Guadassuar i el Casal de la Joventut de Tibi l'acullen des del 5 fins al 12 de març.

El Casal de la Joventut de Novelda l'albergarà del 8 al 14 de març; el Centre Jove de Montaverner del 9 al 21 de març i l'Espai Jove de Llíria, del 15 al 23 de març. Així mateix, del 15 al 29 de març, #noemtoqueselwhatsapp arriba al Museu Arqueològic Municipal d'Énguera i del 17 al 30 de març a la Casa de la Joventut de Benejússer.

El calendari expositiu finalitza del 23 al 29 de març en el Col·legi Sant Antoni de Pego i del 25 de març al 5 d'abril a la Casa de Cultura. Centre Juvenil de Marines. La programació de l'exposició itinerant està condicionada per la situació provocada per la COVID-19 i les mesures sanitàries vigents.

A consultar ací s'actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició a través de la web mimporta.info de l'IVAJ.

Guia didàctica en la web

Simultàniament, es posa a la disposició d'ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M'importa que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.
Destacats