L'exposició 'Els nostres dinosaures' rep més de 90.000 visitants en el seu primer mes oberta al públic

Guardar

visitantes_'ELS_NOSTRES_DINOSAURES'_13-8-2016
visitantes_'ELS_NOSTRES_DINOSAURES'_13-8-2016

Més de 90.000 persones han visitat la nova exposició 'Els nostres dinosaures' del Museu de les Ciències des del passat 12 de juliol, data en la qual es va obrir la mostra al públic. Un recorregut virtual per com era la Comunitat Valenciana fa 200 milions d'anys, descobrir criatures impressionants com el 'Morelladon beltrani', dinosaure originari de la localitat castellonenca i rèpliques de fins a 12 metres de longitud esperen al visitant en la tercera planta del Museu en 'Els nostres dinosaures' que, per primera vegada, reuneix en un mateix espai les principals troballes paleontològiques oposats a la Comunitat Valenciana.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat de València han organitzat l'exposició en col·laboració amb el Museu de Geologia de la Universitat de València (MGUV), la Xarxa de Museus i Col·leccions de Paleontologia de la Comunitat Valenciana i el Museu Geominer (Institut Geològic i Miner d'Espanya), entre uns altres.

Entre els seus principals atractius, l'exposició compta amb un espai especial dedicat al 'Morelladon beltrani', on es projecta un vídeo 'mapping' de caràcter científic i divulgatiu sobre les característiques d'aquest dinosaure i del lloc de la troballa, a Morella (Castelló). També hi ha una zona dedicat les activitats infantils amb un arener on trobar fòssils enterrats i convertir-se en paleontòlegs per un dia. Per a conéixer millor l'exposició 'Els nostres dinosaures', com eren i vivien aquests gegantescs animals, algunes curiositats i el que coneixem sobre ells, s'organitzen visites guiades al llarg de tot el dia per 2,5 euros per persona (és necessari comprar també l'entrada general al Museu de les ciències).

Destacats