L'exposició de lliure accés 'el Jardín de Astronomía del Umbracle' acosta al públic els principis bàsics d'esta disciplina

Guardar

jardin_de_astronomia
jardin_de_astronomia

El visitant de la Ciutat de les Arts i de les Ciències que passege per 'El Jardín de Astronomía del Umbracle' té l'oportunitat de descobrir esta disciplina mentre es diverteix amb diversos instruments astronòmics. Esta exposició de lliure accés es concep com un balcó des del qual mirar el cel i aprendre astronomia perquè acosta al públic els principis bàsics d'esta ciència a través de dotze elements o mòduls.

L'astronomia és una ciència estretament relacionada amb instruments d'observació i mesurament del cel i, en este 'Jardín de Astronomía', s'han reunit algun d'ells. Tots són enginys que ha desenvolupat el ser humà al llarg de la història per a entendre els moviments que descriuen els distints objectes que contemplem en la volta celeste, sobretot el Sol, la Lluna i les estreles.

El públic que utilitze estos mòduls pot comprendre, de forma divertida i interactiva, alguns conceptes com el moviment aparent dels astres, la diferència entre hora solar i hora civil o entre longitud i latitud, quan es produeixen els solsticis i els equinoccis, què és la declinació solar, entre altres.

Destacats