L'Eliana acull la final de Sona la Dipu amb Love of Lesbian i Miss Caffeina

Guardar

Concert IZAL amb Sona La Dipu a Ontinyent - 19 d'agost de 2016
Concert IZAL amb Sona La Dipu a Ontinyent - 19 d'agost de 2016

L'Eliana acollirà la gran final de Sona la Dipu el pròxim 16 de setembre, on actuaran els quatre guanyadors de les semifinals del concurs al costat dels artistes Love of Lesbian i Miss Caffeina, i en la qual es coneixeran els dos guanyadors del certamen de la Diputació.

L'obertura de portes serà a les 19:30 i el concert començarà a les 20:30 en la Plaça Europa. Miss Caffeina serà l'encarregat de donar començament a la final, i després actuaran els finalistes Meridian Response, The Saltitos i Ligula, al que se sumarà l'últim finalista que es decidirà en la semifinal d'Utiel el 8 de setembre. La banda Love of Lesbian tancarà l'esdeveniment amb el seu últim treball “El Poeta Halley”.Els residents de L'Eliana poden adquirir les entrades per a la final per 10 euros en el Centre Cultural del municipi, mentre que les entrades per al públic en general estan disponibles en Ticketea per 15 euros.

Els finalistes del concurs han sigut triats per un jurat professional, format per periodistes i professionals de la indústria musical com són Eduardo Guillot, Vicente Fabuel, Quique Medina, Liberto Peiró i José Manuel Piñero

L'última semifinal abans del concert de L'Eliana se celebrarà el 8 de setembre a Utiel, on participaran Candela Roots, Moonflower i Nanga Parbat, junt a Malú com a artista convidada. Gandia acollirà la presentació dels guanyadors el 30 de setembre, amb l'actuació de La Raíz.

Arxivat a:

Destacats