L'Ajuntament de València augmenta les ajudes a les societats musicals fins als 133.000 euros

El servici municipal del Palau de la Música destina més de 3.000 euros anuals a cada una de les 27 societats musicals federades

Guardar

IV_Certamen_Bandas_Catarroja6
IV_Certamen_Bandas_Catarroja6

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que, "amb l'aprovació dels Pressupostos per a l'any 2020 de l'Ajuntament de València, la subvenció nominativa que la regidoria de Cultura destina a la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) passa dels 10.000 euros actuals als 45.000".

A banda d'esta xifra, el servici municipal del Palau de la Música destina una quantitat de 3.244,80 euros anuals a cada una de les 27 societats musicals federades a la ciutat de València. La xifra global, per tant, ascendix a 132.609,60 euros.

Més enllà d'estes ajudes econòmiques, la regidoria de Cultura col·labora de manera permanent amb la Coordinadora de Societats Musicals tant en la programació municipal com en la de l'organisme autònom del Palau de la Música. També la programació anual de Cultura als Barris compta any rere any amb la presència de concerts de les diferents bandes de la ciutat.

"Considerem que després que les bandes hagen perdut moltes actuacions que tenien programades per la temporada de Falles, a causa del coronavirus, l’Ajuntament ha de fer costat a estes entitats tan genuinament valencianes i, per això, incrementem les ajudes respecte a anys anteriors", ha explicat la regidora Tello.

Destacats