Hui s'estrena "Los visitantes la lían"

Guardar

0-5
0-5

La pel·lícula repeteix amb el mateix director de les seues predecessores Jean-Marie Poiré i amb les seues dos màxims protagonistes: Jean Ren (“El Xef, la recepta de la felicitat”) i Christian Clavier (“Déu Meu, però què t'hem fet?”). Completen el repartiment alguns dels actors més populars del moment a França: Franck Dubosc (“Barbacoa d'amics”), Karin Viard (“Sopar d'amics”), Sylvie Testud (“Sagan”) i Ary Abittan (“Déu meu, però què t'hem fet?”).

La comèdia es va estrenar a França el passat mes d'abril de la mà de Gaumont, aconseguint immediatament el número 1 del Box Office i superant els 2,3 milions d'espectadors.

Sinopsi:

Atrapats en els corredors del temps, Godefroy de Montmirail i el seu fidel serf Jacquouille són enviats a un dels moments més importants i delicats de la història: la Revolució Francesa. Un període de gran violència durant el qual els descendents de Jacquouille La Fripouille, revolucionaris convençuts, confisquen el castell i tots els béns dels descendents de Godefroy de Montmirail, aristòcrates arrogants que fugen i la vida dels quals penja d'un fil.

Arxivat a:

Destacats